Felhasználási feltételek

 

1. Általános rendelkezések

 
  1.1  A szolgáltatást a thirdgen.hu nyújtja az itt leírt feltételekkel. A regisztrációval, illetve a belépéssel elfogadod ezeket.
  1.2  A szolgáltatást csak saját felelősségedre használhatod. Felelős vagy a felhasználói neveddel végrehajtott műveletekért, valamint köteles vagy gondoskodni jelszavad biztonságos kezeléséről.
  1.3  A fórum használata során nem módosíthatod a weblap megjelenését, működését. Az erre vonatkozó kísérletek azonnali kizárást eredményeznek.
  1.4  A Szolgáltató nem vállal felelősséget a szolgáltatás elvárttól eltérő működéséből, megváltozásából, leállásából eredő esetleges károkért.
  1.5  Regisztrációddal felhatalmazod a Szolgáltatót a megadott személyes adataid kezelésére. Csak olyan személyes adatod kerül kezelésre, melyek a többi fórumtárssal történő kapcsolattartáshoz szükségesek (ezeket a regisztráláskor tudod megadni). A regisztrálás során megadott adataidat bizalmasan kezeljük, betartva az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény rendelkezéseit.
  1.6  Valamennyi fórumos aktivitásért, amely a te felhasználói neved alatt történik, te vagy a felelős. Amennyiben tudomásodra jut, hogy ezen adatait más személy illetéktelenül használja, azonnal lépj kapcsolatba velünk (info@thirdgen.hu).
 

2. Tartalom

 
  2.1  A thirdgen.hu, mint Szolgáltató a fórumon közzétett adatokért, képekért, szövegekért, sem más információkért nem vállal felelősséget. A fórumon megjelenő tartalmakat a felhasználók (a fórumozók) töltik fel és azokért ők vállalják a felelősséget. A hozzászólás közzétételével a felhasználó lemond a hozzászólása feletti rendelkezési jogáról. A felhasználó a fórum használatával egy időben minden jogot megad a fórum tulajdonosának a tartalom szabad tárolására, módosítására, szerkesztésére vagy végleges törlésére is.
  2.2  Amennyiben a felhasználó személyes adatokat közöl a fórumon, úgy ezekkel kapcsolatban minden felelősség a felhasználót terheli.
  2.3  A fórumon közölt adatok megbízhatóságával, hitelességével, minőségével kapcsolatban a Szolgáltató semmifajta kontrollt nem végez, így a Szolgáltató semmilyen értelemben nem vonható felelősségre a fórumon elhelyezett információkból következő esetleges káresemények miatt.
  2.4  A hatályos törvényekbe ütköző, erkölcsileg nem elfogadható, illetve politikai, vallási, faji megkülönböztetési témájú hozzászólásokat töröljük.
  2.5  A hozzászólás közzététele az elküldést követően azonnal megtörténik, nem a moderátor engedélyezi utólag, így sem a moderátorok, sem a Szolgáltató semmiféle felelősséget nem vállal az üzenetek tartalmáért, az csak és kizárólag az adott felhasználó véleményét tükrözi, mellyel a Szolgáltató és a moderátorok semmilyen közösséget nem vállalnak.
 

3. Egyéb rendelkezések

 
  1 A Szolgáltató fenntartja a jogot arra vonatkozóan, hogy technikai vagy egyéb okokból a szolgáltatást vagy annak egy részét korlátozza vagy felfüggessze.
  2 A jelen felhasználási feltételek megváltoztatásának jogát fenntartjuk. Az esetleges módosításokról a felhasználók értesítést kapnak a változtatás utáni első belépéskor.